close

MITT PROGRAM

FILMLISTE
KALENDER
Klikk på en visning for å se alternative tidspunkt

Kill Me Please

Vi befinner oss i Barra da Tijuca, en bydel i den rike delen av Rio de Janeiro, hvor en gjeng privilegerte og hormonelle tenåringer lever et skjermet og ytterst behagelig liv. For dem består hverdagen for det mest av tøylesløs festing og et ønske om å vokse opp litt for fort. Men alt snus på hodet når en rekke mord begås i bydelen, og etter hvert blir det klart at en seriemorder går løs. En av dem som påvirkes av drapene er Bia, en 15 år gammel jente som fascineres av det faktum at morderen ser ut til å velge ofre med samme utseende som henne selv.

Regissør og manusforfatter Anita Rocha da Silveira har laget en feberdrøm av en film, hvor estetikken er preget av pastellfarger og neonlys. Tempoet skifter fra pulserende scener til saktegående klipp med et observerende kamera som beundrer tenåringene på samme måte som filmens seriemorder. Kill Me Please blander skrekkfilm og oppvekstskildring på en måte som er gjennomført, ubehagelig og uendelig forførende på samme tid. Johanne Svendsen Rognlien

Anita Rocha da Silveira er regissør og manusforfatter, og selv fra Rio. Med tre kortfilmer bak seg ble hun invitert til filmfestivalen i Venezia med debutfilmen Kill Me Please i 2015. Hun har selv oppgitt David Lynch, Brian DePalma, Dario Argento og Claire Denis som forbilder i arbeidet med filmen.

 

 

Brasil, Argentina 2015
Regissør Anita Rocha DE SILVEIRA
Manus Anita Rocha DE SILVEIRA
Fotograf João ALTAO
Skuespillere Valentina HERSZAGE, Dora FREIND, Mariana OLIVEIRA, Júlia ROLIZ, Rita PAULS
Produksjonsselskap Bananeira Filmes, Fado Filmes, Rei Cine
Språk Portugisisk
Undertekst Engelsk
Visningsformat DCP
Spilletid 101 min
Seksjon Thrills & Chills, Latin-Amerika
Genre Drama Thriller