close

MITT PROGRAM

FILMLISTE
KALENDER
Klikk på en visning for å se alternative tidspunkt

Along With The Gods: The Two Worlds

Brannmannen Kim Ja-hong dør uventet da han redder en ung jente ut fra en brennende bygning. Etter døden blir han møtt av tre voktere fra underverdenen: De tre skal følge Kim gjennom syv prøver hvor han må gjøre seg verdig til å bli gjenfødt.

Along With the Gods: The Two Worlds er den nest mest sette filmen på kino noensinne i Sør-Korea, så her snakker vi blockbuster i ordets rette forstand! Det er et actiondrama med en emosjonell kjerne som virkelig treffer, en blanding av tårevåt sentimentalitet og fantasy-action som har fått folk til å strømme til kinoene. Det dreier seg like mye om universelle tema som anger, tilgivelse, verdien av familie og oppofrelse for dem vi er glade i, som om spenningen i fortellingen i seg selv.  

Filmen er basert på en populær web-tegneserie og har allerede fått en oppfølger. Filmskaperne arbeider også med to nye filmer fra samme univers. Selv om dette er en sørkoreansk film som også trekker veksler på asiatisk mytologi, minner den også til dels om amerikanske klassikere som It’s a wonderful life og A Christmas Carol i den forstand at vi får se tilbake på et levd liv. Gjør deg klar til en stor kinoopplevelse! AS

Kim Yong-Hwa f. 1971) er en koreansk regissør og manusforfatter. Han studerte film ved Chung-Ang-universitetet. Han gjorde suksess på flere filmfestivaler med sitt avgangsprosjekt, kortfilmen In the Jungle, og har senere laget flere spillefilmer som kombinerer smart historiefortelling med sympati for outsidere. Oh! Brothers (2003), 200 Pounds Beauty (2006) og Take Off (2009) er alle på listen over mest sette sørkoreanske filmer gjennom tidene.

Sør-Korea 2017
Regissør Kim Yong-Hwa
Manus Kim Yong-Hwa
Fotograf Kim Byong-seo
Skuespillere Ha Jung-woo, Cha Tae-hyun, Ju Ji-hoon, Kim Hyang-gi
Produsent Choi Ji-sun
Produksjonsselskap Dexter Studios, Realies Pictures
Språk Koreansk
Undertekst Engelsk
Visningsformat DCP
Spilletid 140 min
Seksjon Blockbuster fra Sør
Genre Action Fantasy Drama