close

MITT PROGRAM

FILMLISTE
KALENDER
Klikk på en visning for å se alternative tidspunkt

An Unexpected Love

Etter 25 år ekteskap har Marco og Ana kommet til et veiskille i livet. Sønnen har flyttet utenlands for å gå på skole i Spania, og den trygge familiebasen er brått blitt annerledes enn det paret har vært vant til gjennom mange år. Det får begge til å innse at deres følelser for hverandre har forandret seg. Og at tiden er moden for å finne tilbake til seg selv, og kanskje til hverandre, på nytt? Eller er gresset grønnere på den andre siden?

Det er en glede å kunne presentere en strålende latinamerikansk romantisk komedie, særlig for de i vårt kjære publikum som har hatt gleden av å se egne barn vokse ut av hjemmet. Og som har opplevd utfordringene som «tomrommet» etterlater seg. Når to av kontinentets flotteste skuespillere i tillegg spiller dramaet ut mot hverandre, føler man at det gjerne kunne vare enda lenger enn det gjør. Intelligent, hjertevarmt, selvnytende, humoristisk, egoistisk og empatisk er stikkord her.

An Unexpected Love er regissør Juan Veras debutfilm og åpnet årets San Sebastian-festival i Spania. Den vitner om en filmskaper med en meget lys fremtid. LS

Juan Vera er en av Argentinas mest kjente filmprodusenter, og har over 25 år bak seg i bransjen. Han er også manusforfatter, og har blant annet bidratt til Diego Kaplans komedie 2+2 som ble vist på Film fra Sør i 2013.  

Argentina 2018
Regissør Juan Vera
Manus Daniel Cúparo, Juan Vera
Fotograf Rodrigo Pulpeiro
Skuespillere Ricardo Darin, Mercedes Moran
Produsent Chino Darin, Ricardo Darin, Christian Faillace, Juan Pablo Galli, Federico Posternak
Produksjonsselskap Kenya Films, Patagonik Film Group
Språk Spansk
Undertekst Engelsk
Visningsformat DCP
Spilletid 136 min
Seksjon Hovedkonkurranse
Genre Comedy Drama