close

MITT PROGRAM

FILMLISTE
KALENDER
Klikk på en visning for å se alternative tidspunkt

Monster Hunt 2

Gjør deg klar for en ny og sjarmerende dose kinesisk monsterjakt! Monster Hunt 2 tar opp tråden fra førstefilmen – det er fortsatt ufred i monstrenes verden. Sjarmtrollet Wuba har rettmessig krav på monstertronen, men når en ny hersker tar makten med ønske om å kvitte seg med arvingen, må han nok en gang flykte til menneskenes verden. Der tas han under vingene til gambleren Tu Sigu (spilt av superstjerna Tony Leung Chiu Wai fra mange av Wong Kar-wais filmer).

Både Tu og Wubas menneskeforeldre, monsterjegerne Xiaolan og Tuanyin, må ta i bruk alt de har av mot, list og lure triks for å slippe unna Wubas forfølgere. Og blant dem finnes både mennesker og monstre. Med energiske actionscener, bløt humor og sømløs bruk av spesialeffekter er dette en verdig oppfølger til suksessen Monster Hunt, og flere kritikere mener den er vel så bra som originalen. CFO

Raman Hui (f. 1963) er en regissør og animatør. Etter endt utdanning flyttet han til Canada, hvor han etter hvert fikk lage flere kortfilmer for Dreamworks Animation. Hui har arbeidet med animasjon og design på filmer som Antz og Shrek-serien. Monster Hunt var hans første film som regissør.

CFO

Kina 2018
Regissør Raman Hui
Manus Sunny Chan, Jack Ng
Fotograf Anthony Pun
Skuespillere Tony Chiu-wai Leung, Bai Baihe, Jong Boran, Li Yuchun
Produsent William Kong, Doris Tse, Chung Man Yee
Produksjonsselskap Edko Films, Quidam Studios
Språk Mandarin
Undertekst Engelsk
Visningsformat DCP
Spilletid 110 min
Seksjon Blockbuster fra Sør
Genre Action Animation Fantasy Drama Comedy