close

MITT PROGRAM

FILMLISTE
KALENDER
Klikk på en visning for å se alternative tidspunkt

Kulinarisk kino: The Wandering Chef

Velkommen til en kulinarisk opplevelse i sør-koreansk ånd! Vi inviterer til visning av The Wandering Chef i Kulturkirken Jakob i samarbeid med Sør-Koreas ambassade, som serverer deilig bibimbap og andre koreanske overraskelser!

The Wandering Chef er en ode til familien og til koreansk matkultur, og handler om kokken Jiho Im. Jiho er en stor matkjendis i Korea og har vært kokk ved noen av landets ypperste restauranter, men dokumentaren går tettere på hans personlige historie. Vi følger ham på rastløs søken etter en mor han ble adoptert bort fra som liten, og ikke minst på utrettelig utkikk på skogens grønne skatter: helsebringende røtter, urter og planter. Filmen skildrer også hans nære vennskap med 88 år gamle Kim Soon-gyo, som han møter på en sine reiser i det koreanske fjellandskapet, og som blir en slags bestemor for Jiho.

Vi lover en kveld for alle sanser – og også for hjertet – så møt opp sulten på god mat og film. Dørene åpner 18:15, og filmen starter klokken 19:00. Maten serveres før filmstart, og baren vil holde åpent under hele arrangementet.

Billetter: 249,- (149,- med festivalpass) kjøpes gjennom filmfrasor.no

Park Hye-Ryeong er en koreansk regissør som er mest kjent for sitt arbeid for TV. Hun har laget over 40 dokumentarer, de fleste portrettfilmer hvor hun følger mennesker over flere år. Hun driver også sitt eget produksjonsselskap Hayanso Entertainment. 

Sør-Korea 2019
Regissør Park Hye-Ryeong
Manus Hyun Jung Kwon
Fotograf Seok-Woon Choi, Yeon-Bea Lee, Seok-Ho Jung
Produsent Min Jung Huh
Produksjonsselskap Hayanso Entertainment
Språk Koreansk
Undertekst Engelsk
Visningsformat -
Spilletid 85 min
Seksjon Spesialvisninger
Genre Documentary