Billetter og informasjon

BILLETTINFO

Billetter til alle visninger er i salg. Se programmet her.

ENKELTBILLETT: 115 kr
KLIPPEKORT (5 KLIPP): 460 kr
FESTIVALPASS: 1050 kr
FESTIVALPASS STUDENT: 600 kr

ANDRE BILLETTKATEGORIER

ÅPNING/ AVSLUTNING: 135 kr

KULTURKIRKEN JAKOB: 135 kr

CINEMATEKET-MEDLEMMER: 80 kr
Gjelder kun enkeltbilletter på Cinemateket.

BILLETTER TIL BARNAS SØRFILM PÅ CINEMATEKET: 40 kr, 20 kr for medlemmer av Barnas Cinematek.

HER KJØPER DU PASS OG BILLETTER

Festivalpass og klippekort kan kjøpes på Vika, Saga, Klingenberg og Cinemateket fra 19. oktober. Ved kjøp av festivalpass til studentpris må gyldig studentbevis forevises. Studentpass kan derfor ikke kjøpes på nett.

Enkeltbilletter til visninger kan kjøpes på kinoen der visningen finner sted, samt på nett.

Billettlenker til nettkjøp er aktive fra 27. oktober.

BRUK AV FESTIVALPASS

Festivalpasset gir fri inngang til alle filmer under festivalen. Det er ikke mulig å ta ut billett til to filmer som vises samtidig. Billett til hver enkelt visning må løses ut i forkant av visning, med forbehold om utsolgte visninger. Festivalpasset er personlig og må ha lesbar signatur. Passet må medbringes og vises sammen med billett ved inngang til kinosalen. Misbruk vil føre til inndragelse. Festivalpass selges kun i et begrenset antall.


BRUK AV KLIPPEKORT

Klippekortet innholder fem klipp og kan brukes på valgfrie visninger under festivalen. Billett til hver enkelt visning må løses ut i forkant av forestillingen, i billettluka på kinoen der visningen finner sted. Billetter kan ikke reserveres på nett. Klippekortet er personlig og må ha lesbar signatur. Kortet må medbringes og vises sammen med billett ved inngang til kinosalen. 

SLIK KJØPER DU BILLETTER OG PASS

Festivalpass og klippekort kan kjøpes på Vika, Saga, Klingenberg og Cinemateket. Ved kjøp av festivalpass til studentpris må gyldig studentbevis forevises.

Enkeltbilletter til visninger på Vika kino kjøpes i billettluken på Vika eller her.

Enkeltbilletter til visninger på Klingenberg kino kjøpes i billettluken på Klingenberg eller her. 

Enkeltbilletter til visninger på Cinemateket (Filmens Hus) kjøpes i billettluken på Cinemateket eller her. 

Enkeltbilletter til Kunstnernes hus kino kjøpes i billettluken på Kunstnernes hus eller her.                

Billetter til spesialvisningen av Tokyo Vampire Hotel i Kulturkirken Jakob torsdag 16. november kjøpes her. Ledige billetter selges i døra.

Spesialvisningen av Ramen Heads på Vippa lørdag 11. november er gratis, og det vil ikke selges billetter til denne. Møt opp i god tid for å sikre deg en plass.

BESTILLE BILLETTER PÅ NETT MED FESTIVALPASS

Har du festivalpass kan du booke billetter til Vika og Klingenberg kino på nett. Bruk koden på baksiden av festivalpasset ved booking av billetter online. Fremgangsmåten er som følger:

-          Velg forestilling

-          Velg billettkategorien «FFS Festivalpass» og antall billetter (kun én billett per pass).
-          Tast inn hele koden som du finner på festivalpasset (FFS + 13 sifre).

-          Tast inn mobilnummer, navn og e-postadresse.

-          Fullfør transaksjonen.

-          Du får tilsendt en SMS med link til en mobilbillett til forestillingen. QR-koden på billetten må vises frem ved innslipp til kinosalen.

Til visninger på Cinemateket og Kunstnernes hus kino er det ikke mulig å booke billetter på nett med festivalpass, billetter må hentes ut i billettluken.

Har du festivalpass eller klippekort kan du booke billetter til spesialvisningen av Tokyo Vampire Hotel i Kulturkirken Jakob torsdag 16. november gjennom våre nettsider. Velg billettkategoriene ”festivalpass” / ”klippekort”. Passet/ klippekortet må fremvises sammen med billett ved innslipp. 

VISNINGSSTEDER

VIKA KINO

Ruseløkkveien 14, Vika

Åpent: Hverdager 15.00 – 22.00 / 12.30 – 22.00

Vika Kino har 18-årsgrense på grunn av skjenkebevilgning. Mindreårige slipper likevel inn på filmene i følge av foresatte, såfremt filmens aldersgrense overholdes.

KLINGENBERG KINO

Olav Vs gate 4, Nationaltheatret

Åpent: Hverdager 15.30 – 21.15 / Helg: 15.00 – 21.15

Kinoen er åpen en time før seniorvisningene starter under festivalen.            

FILMENS HUS / CINEMATEKET

Dronningens gate 16, Kvadraturen

Åpent: Hverdager 10.00 – siste forestillingsstart / Lørdag 12.00 – siste forestillingsstart / Søndag 13.00 – siste forestillingsstart. Filmkafeen holder åpent i hele husets åpningstid.

KUNSTNERNES HUS KINO

Wergelandsveien 17

VIPPA

Akershusstranda 25, Skur 40, Vippetangen

Vippa ligger ytterst på kaia bak siloen på Vippetangen. Adkomst: Kollektivt med 60-bussen til Vippetangen fra Jernbanetorget, eller 10 minutters gange langs Havnepromenaden fra både Rådhuskaia og Jernbanetorget. Følg skilting fra Vippetangen busstopp. Vippa har 18-års aldersgrense på grunn av skjenkebevilgning.

UNUMMERERTE SETER

Alle filmvisningene har unummererte seter, så det kan lønne seg å være tidlig ute. En kjekk fordel er at dere kan kjøpe billetter hver for dere - og likevel sitte sammen i salen. NB: Filmene starter presis!

ALDERSGRENSER

Alle filmer som vises under Film fra Sør har aldersgrenser. Disse er oppgitt i filmomtalene i magasinet og på www.filmfrasor.no. Foresatte kan ta med barn som er inntil tre år yngre enn aldersgrensen. Unntaket er 18-årsgrensen, som er absolutt. For mer informasjon om aldersgrenser generelt, se www.medietilsynet.no. 

UNDERTEKSTER

Informasjon om hvilket språk filmene er tekstet på er oppgitt i filmomtalene i magasinet og på www.filmfrasor.no.

EVENTUELLE ENDRINGER

Film fra Sør forbeholder seg retten til å endre programmet i løpet av festivalen. Eventuelle endringer vil bli annonsert umiddelbart på våre visningssteder, på nettsiden og på vår Facebook-side.

MER INFORMASJON

Du finner Film fra Sørs informasjonsstands på alle visningssteder under festivalen. Der møter du våre frivillige som vil hjelpe deg med å velge mellom årets festivalfilmer og svarer på alle praktiske spørsmål du har om festivalen.

Følg også #filmfrasor i sosiale medier:
www.facebook.com/filmfrasor

Twitter/Instagram @filmfrasor

SPØRSMÅL?

Kontakt oss på 92 32 96 56 eller mail@filmfrasor.no 

SPEAK ENGLISH?

Go to here for film program, events and other information in English!