close

Nøkkeldatoer

Det er fortsatt noen måneder til festivalen, men det er nok å se fram til før den tid! Her er en liten kalenderoversikt over viktige datoer og arrangementer det er verdt å få med seg utover høsten.

Av 31. aug 2018

1. september: Verdens kuleste dag

Verdens Kuleste Dag er tilbake på Akershus festning i Oslo. Det blir 35 megasupre aktiviteter for barn i alle aldre som er gratis. Film fra Sør inviterer til pop-up kino hvor vi viser et knippe kortfilmer hvert 20. minutt.

Les mer her 

14. september: Kulturnatt med utekino

I samarbeid med Vega Scene, Arthaus og Lava Oslo inviterer vi til en aften med Richard Kellys debut fra 2001, Donnie Darko ved Akerselva. Husk å ta med deg teppe, termos og gode venner.

Les mer her og meld deg på FB-eventen her 

20. september: Film fra Sør på Elvelangs

Fra Frysja til Vaterland møter du et kilometerlangt kulturtreff i fakkellyset fra fire tusen fakler og 100 kulturinnslag under årets Elvelangs torsdag 20. september. Film fra Sør er en av dem, ta turen innom og snakk med oss om årets program.

28.september: Utekino på Schous plass

Tradisjonen tro snikstarter vi årets festival med gratis utekino i samarbeid med
Deichmanske bibliotek, Grünerløkka. Vi viser den Spansk/Argentinske filmen Wild Tales. Ta på deg klær etter været, noe varmt å drikke på og gode venner.

Film: Wild Tales 
Les mer om og meld deg på FB-eventen her.

1.oktober: Siste frist for frivilligpåmelding

Det er siste frist for å melde seg som frivillig til årets festival. Les mer om dette her. 

16.oktober: Utvalgte billetter i salg

Vi slipper billetter til et utvalg av filmene på årets program, blant annet årets åpning- og avslutningsfilm. Det vil også være mulig å kjøpe festivalpass og klippekort på Film fra Sørs visningssteder (Vega Scene åpner først 1.november). 

26. oktober: Slippfest

Vi feirer at programmagasinet (forhåpentligvis) har kommet helskinnet fra trykkeriet. Kom innom og plukk med deg et rykende ferskt programmagasin, se smakebiter fra årets program, slå av en prat med andre filmentusiaster og ta en dans med oss.

Sted: Vika Kino
Les mer om eventen på Facebook

26. oktober: Alle billetter i salg. 

På slippfesten har du sittet med kulepenn og ringet rundt alle filmene du bare MÅ se. Dagen etter har du endelig muligheten til å sikre seg billetter til alle filmene på årets festival. Billetter selges på de kinoene der filmen vises (Klingenberg, Vika, Cinemateket og Vega), samt gjennom våre og kinoens nettsider.

8. november: Festivalstart

Festivalen kicker i gang, med visninger fra torsdag 8. til søndag 18. november! Det blir film av alle slag fra alle verdens sørlige hjørner, og mellom programslippet 26. oktober og festivalstart har du god tid til å lage deg en skikkelig oversikt over filmene du vil se, hvor og når.

NB! Endringer kan forekomme

Har du spørsmål? Ta kontakt på mail@filmfrasor.no