close

Gratis utekino med argentisk galskap

Tradisjonen tro snikstarter vi årets festival med gratis utekino på Schous plass 28.september i samarbeid med Deichman Grünerløkka.  

Av 2. sep 2018

På programmet står hysterisk morsomme WILD TALES av Damián Szifron som var Film fra Sørs åpningsfilm i 2014. Arrangementet starter kl. 20.00, med filmstart kl. 20.30.

Ta med varme klær, termos og gode venner – så sørger vi for resten!

Dato: Fredag 28.sep
Tid: 20.00-22.30, filmstart kl. 20.30
Sted: Schous plass

Om WILD TALES  

Om du noen gang har blitt irritert over idioten i bilen foran deg, eller parkeringsvakten som nekter å høre på fornuft, er dette filmen for deg. Gjennom seks forskjellige, hverdagslige situasjoner, følger vi alminnelige mennesker som blir pushet forbi grensen for hva de kan akseptere. For hva skjer når man bestemmer seg for å la følelsene ta totalt overhånd? De aller fleste av oss teller til ti og innser at om det siviliserte samfunn skal bestå, må vi bare vende det andre kinnet til. Personene vi møter her, bestemmer seg derimot for at nok er nok og slipper alle hemninger. Resultatet er både mørkt, makabert og fryktelig underholdende. Til tross for en morbid humor, så vil nok de aller fleste kjenne seg igjen i situasjonene og glede seg over hvor herlig det er når noen slår tilbake.

Land: Argentina/Spania
År: 2014
Spilletid: 122 min 
Aldersgrense: 15 år

Filmvisningen er den perfekte oppvarmingen til festivalen, som i år går av stabelen 8.-18. november. Programmagasinet slippes i sin helhet 25. oktober og billetter til alle visningene er i salg fra 26. oktober.

Frivillig på Film fra Sør?

Til den 28. utgaven av Film fra Sør-festivalen trenger vi rundt 90 engasjerte folk som har lyst til å bidra til gjennomføringen av Oslos største filmfestival. Vil du være med? Nå kan du melde deg som frivillig. Meld deg på og les mer her.