close

Mørkt eventyr i Kulturkirken Jakob

Bli med på en helt spesiell visning i Kulturkirken Jakob under årets festival – hvis du tør!

Av 30. sep 2018

Denne kvelden byr vi nemlig på det mørke eventyret Tigers Are Not Afraid fra Mexico som er som tatt ut av en Stephen King-roman.

Filmen er regissert av Issa López som av mesterregissøren Guillermo del Toro (Pans labyrint) er beskrevet som den nye stemmen innen skrekkfilm.

Dørene åpner kl. 21.00, og filmvisningen starter kl. 21.30.
Aldersgrense: 18 år

Følg årets fb-event her og kjøp billetter her.

Om filmen:

Filmen handler om elleve år gamle Estrella, som lever i skyggen av Mexicos narkotikakriger. En dag forsvinner moren, men ønsket om å få henne tilbake gjør at Estrella begynner å høre stemmen hennes om natten. Jakten på moren fører Estrella til en gjeng av foreldreløse unggutter, ledet av den karismatiske og modne Shine. Han har stjålet fra den beryktede Caco fra forbryterbanden Huascas. For å unnslippe Huascas vrede må Estrella og guttene slå hodene sine sammen. Etter som forfølgerne nærmer seg, vokser også mørket som omgir Estrella. Stemmene hun hører og spøkelsesvesenene hun ser rundt seg vil at hun skal hevne seg på gangsterne som drepte dem. Du vil garantert bli sittende med en klump i halsen gjennom Tigers Are Not Afraid – men filmen inneholder samtidig glimt av håp i en tilsynelatende håpløs situasjon.

Engelske undertekster. 83 min.
Unummererte seter. Møt opp i god tid for å sikre deg en god plass.