close

Vil du være praktikant hos Film fra Sør-festivalen?

Vi søker nå etter en praktikant til årets festival som vil få rollen som program- og printassistent. Stillingen er ca. 40 %, og kan kombineres med annet arbeid/skole. Siste søknadsfrist er 30. august 2019.

Av 8. aug 2019

Film fra Sør er Oslos største filmfestival med 25 000 publikummere og arrangeres for 28. gang 7. – 17. november 2018. Festivalen viser filmer og presenterer filmskapere fra Asia, Afrika og Latin-Amerika på Nordisk Film Kino, Cinemateket i Oslo og Vega Scene. Stiftelsen Festivalkontoret arrangerer i tillegg filmfestivalene Arabiske filmdager og Oslo Pix, og skole- og seniorvisninger, førpremierer og andre aktiviteter året gjennom.

Vi søker nå etter en praktikant til årets festival som vil få rollen som program- og printassistent. Print referer her til festivalens filmkopier, og printassistent vil jobbe tett sammen med program- og printkoordinator. Oppgaver vil være å samle inn påsynskopier, bilder og informasjon om filmene vi jobber med, samt testing av filmer i forkant av festivalen. Du vil også ha ansvaret for å frakte alle filmer til og fra våre visningssteder i forkant, under og umiddelbart etter festivalen. I tillegg kommer enkelte andre oppgaver innenfor logistikk og organisering, og oppgaver knyttet til festivalens billettslipp. Det er en fordel om du har noe kjennskap til Adobe Photoshop.

Som praktikant vil du være et fullverdig medlem av festivalstaben. Du tar del i planleggingen og gjennomføring av Oslos største, årlige filmfestival, deltar på ukentlige stabsmøter, og får god innsikt i kulturproduksjon og festivalarbeid.

Ønskede kvalifikasjoner:
Vi ser etter en person som er nysgjerrig, som har god evne til å sette seg inn i nye oppgaver og jobber strukturert. Du bør interessere deg for film og kulturformidling og være klar for å inngå i et dynamisk arbeidsmiljø med et høyt tempo. 

Omfang:
Stillingen er ca. 40 %, og kan kombineres med annet arbeid/skole. Oppstart medio september. I festivalperioden 7. – 17. november vil arbeidsmengden være opp mot 100 %. Stillingene er ulønnet, men praktikantene mottar 8 000 kr (beløp under skatteplikt) for å dekke kostnader til lunsj/transport etc.

Stiftelsen Festivalkontoret har kontorer på nye Vega Scene i Hausmannsgate 28, sammen med flere andre film-, kino- og teaterrelaterte virksomheter. Huset har tre kinosaler, teaterscene og kafé/ bar. Praktikanten vil disponere egen kontorplass i åpent landskap med nødvendig datautstyr.

Interessert?
Send en kortfattet søknad hvor du forteller hvorfor du ønsker et praktikantopphold hos Film fra Sør og hva du kan bidra med til mads@festivalkontoret.no. Søknader blir vurdert fortløpende. Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Siste søknadsfrist er 30. august 2019.